28 MEI 2024

Kennisdag | Biodiversiteit in de Stad

Welkom op de pagina van ons aanstaand evenement over biodiversiteit in de stad! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan deze dag over het behoud en de bevordering van biodiversiteit in stedelijke omgevingen. Of je nu een beleidsmaker, een stadsplanner, een natuurliefhebber of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe we onze steden kunnen vergroenen, dit evenement biedt een schat aan inzichten en mogelijkheden.

Wanneer: Dinsdag 28 mei
Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: De locatie wordt enige tijd na inschrijving gedeeld. Het vindt plaats in omgeving Utrecht.

Ontdek hieronder wat je kunt verwachten:

– Prachtige locatie die perfect past binnen het thema
– Inspirerende lezingen van experts op het gebied van biodiversiteit, stadsplanning en duurzaamheid, die verschillende ontwikkelingen wat betreft biodiversiteit zullen behandelen.
– De gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde professionals, gemeenschapsleiders en natuurliefhebbers die zich inzetten voor een groenere toekomst.
– Een heerlijk uitgebreide lunch. Laat ons zorgen voor de brandstof voor jouw nieuwsgierigheid!

Ontdek de inspirerende sprekerslijst en hun onderwerpen op de flyer!

Ben je enthousiast om deel te nemen aan deze belangrijke dialoog en bij te dragen aan de biodiversiteit in jouw stad? Schrijf je dan snel in via het registratieformulier hieronder en reserveer je plek voor dit inspirerende evenement. De plaatsen zijn beperkt!

Mis deze kans niet om samen met ons te werken aan een meer biodiverse en leefbare stad! We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen op ons evenement.

Kennisdag Vitagro